Türkiye Bankalar Birliği Dijital Bankacılıkta Yeni Nesil Kariyer İmkanları Konferansı

Akademi-Sektör işbirliği çalışmaları kapsamında, TBB tarafından her sene düzenlenen Kariyer Günleri etkinliği, “Dijital Bankacılıkta Yeni Nesil Kariyer İmkanları Konferansı” adı ile, 17 – 18 – 19 Ocak 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Etkinlik kapsamında, bilgi teknolojilerinde yaşanan gelişmeler ve dijitalleşme ile beraber, bankacılık ve finans alanında ortaya çıkan yeni iş alanları ve fırsatlar konusunda tüm Türkiye genelinde öğrenim gören lisans öğrencilerini bilgilendirilmesi amaçlanmaktadır.

Bu kapsamda;

 “Yeni Nesil Bankacılığın Gençlere Sunduğu Fırsatlar" konulu seansta, keynote (davetli) konuşmacılarımız İş Bankası Dijital Bankacılık Bölüm Müdürü Sn. Emre Ölçer, KPMG Fintech ve Dijital Finans Lideri Sn. Sinem Cantürk, QNB Finansbank Servis Bankacılığı Direktörü Sn. Pınar Yaşa’dan gençlere ilham verecek konuşmaları ve önerilerini sunacaktır.

“Finansta Yapay Zeka Farkındalığı” konulu seansta Vakıfbank Kıdemli Bilgi Teknolojileri Müdür Yardımcısı Sn. Cihan Sarı’dan, bankacılık ve finans alanında yapay zeka uygulamalarının neler olduğu ve kullanılan teknolojileri aktaracaktır.

3 gün boyunca 12 bankanın insan kaynakları profesyonellerinden bankalarında bilgi teknolojileri, genel müdürlük ve şubelerde deneyimsiz/ yetiştirilmek üzere/ yönetici adayı işe alımlarına yönelik fırsatlar, kariyer ve gelişim olanakları konularında bilgi veren tanıtım sunumları gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe, tüm lisans ve yeni mezun öğrenciler davetlidir, programa kayıtlar https://www.youthall.com/tr/event/dijital-bankacilikta-yeni-nesil-kariyer-imkanlari-konferansi/ linki üzerinden 13 Ocak 2023 Cuma günü akşamına kadar yapılabilir.


Resim

Resim

Bu içerik 02.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 331 kez okundu.