"Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Ekonomisinde Güncel Gelişmeler Ve Piyasalara Yansıması" konferansı gerçekleştirildi.

"Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Ekonomisinde Güncel Gelişmeler Ve Piyasalara Yansıması" adlı konferans UBF Finans ve Bankacılık bölümü ile İİBF İktisat bölümü işbirliği ve İnfo Yatırım' ın katkılarıyla 16 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 13.30-17.00 arasında Trakya Üniversitesi
Balkan Yerleşkesi İİBF Prof. Dr. Fehmi Yıldız Konferans Salonu' nda gerçekleştirildi. İnfo Yatırım Kurumsal İletişim Direktörü Mine Uzun’un moderatörlüğünde gerçekleştirilen buluşmada değerli bilgilerini aktaran sayın Prof. Dr Sadi Uzunoğlu, İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı sayın Mert Yılmaz, sayın Ergün Tekgül ve İnfo Yatırım Satış ve Pazarlama Direktörü sayın Sertaç Ekeke 'ye ve katılım sağlayan tüm öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bu içerik 16.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 61 kez okundu.